preskoči na sadržaj
Obrazovanje odraslih

 

                            

UPISI U PROGRAME PREKVAKIFIKACIJE SU U TJEKU !!!

U školi se realizira  program školovanja i prekvalifikacije za zanimanje: kuhar, slastičar, konobar, hotelijersko-turistički tehničar i turističko hotelijerski komercijalist dopisno-konzultativnim oblikom nastave.

 

ZANIMANJE 

UPISNINA

ISPIT PO PREDMETU

OBRANA ZAVRŠNOG RADA

KUHAR, SLASTIČAR

4.030,00 kn

120,00 kn

500,00 kn

KONOBAR

3.650,00 kn

120,00 kn

500,00 kn

HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR

4.290,00 kn

120,00 kn

500,00 kn

TURISTIČKO HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST

4.360,00 kn

120,00 kn

500,00 kn

Obrazovanje odraslih izvodi se na skupnim konzultacijama i individualnim dopisnim konzultacijama.

Prije početka izvođenja programa umnožava se dovoljan broj nastavnih pisama na CD-u, odnosno osigurava radni materijal svakom polazniku.

Prekvalifikacija u strukovnim programima obrazovanja završava izradom i obranom završnog rada. Polaznici mogu polagati i ispite državne mature koje provodi Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Uplate se vrše preko Naloga za plaćanje na žiro račun Škole

OTP banka d.d., Zadar  HR27 24070001100431878

Poziv na broj odobrenja upisati: OIB polaznika.

Opis plaćanja: školarina ili ispiti.

Ispite i završni rad polaznik uplaćuje prilikom prijave.

Referentica obrazovanja odraslih: Maja Marinović

Kontakt telefon:  031-211 095 / 7

e-mail: marinovicmaja3011@gmail.com

Voditeljica obrazovanja odraslih: Ana-Marija Čuljak

e-mail: anamculjak@yahoo.com

Radno vrijeme:  od 8,00 do 15,00 sati, osim subote.

NASTAVNI PLANOVI ZA SVA ZANIMANJA NALAZE SE U PRIVITKU! 

NOVO - PROGRAMI OSPOSOBLJAVANJA U UGOSTITELJSKO-TURISTIČKOJ ŠKOLI, OSIJEK!

Uvjeti upisa: završena osnovna škola, lječničko uvjerenje a za barmena i koktel majstora završena srednja  škola  smjera turizam i ugostiteljstvo ili bilo koja srednja škola uz minimalno radno iskustvo od 1 godine u posluživanju hrane i pića. 

1. NASTAVNI PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLUŽITELJA/ICU JELA I PIĆA – 152 sata
2. NASTAVNI PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE HOTELSKOG/E SOBARA/ICE – 150 sati
3. NASTAVNI PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE BARMENA/ICE I KOKTEL MAJSTORA/ICE – 160 sati
4. NASTAVNI PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA PRIPREMATELJA/ICU BUREKA I PIZZE – 140 sati
5. NASTAVNI PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA PRIPREMATELJA/ICU JEDNOSTAVNIH JELA I SLASTICA – 152 sata

Nakon što je polaznik zadovoljio na završnoj provjeri, izdaje mu se uvjerenje o osposobljavanju i upisuje u radnu knjižicu.

Za sve informacije obratite se u referadu obrazovanja odraslih ili voditeljici obrazovanja odraslih Ana-Mariji Čuljak  (anamculjak@yahoo.com).

 

 

 

 



 Informacije o programima osposobljavanja.docx
 NASTAVNI PLAN ZA ZANIMANJE HOTELIJERSKO-TURISTICKI TEHNICAR, TURISTICKO HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST, KONOBAR, KUHAR, SLASTICAR.pdf
 Termini polaganja ispita.docx

RASPORED SATI
Raspored sati


KNJIŽNICA
knjižnica
 • Knjižnica


Međupredmetne teme
Međupredmetne teme


DOM UČENIKA
Dom učenika


FACEBOOK ŠKOLE
Facebook škole


EKO-ŠKOLA

EKO-KODEKS

Svojim djelima čovjek slika sebe !
Svaka kap na ovom svijetu vrijedna je našeg života 
Kao i mi i voda je dio prirode !
Zašto zagađivati kad možemo čuvati ?
Sve što je dragocjeno, a biser nije, samo se u čistoj vodi krije !
Priroda se razvija da li i naša savjest ?
Nije važno tko si, nego kako se ponašaš !
Ako čovjek pljune na tlo, pljune i na sebe samog !
Ono što si očistio danas, čuvaj čisto i sutra !
Priloženi dokumenti:
EKO-SKOLA.docx


GASTRO 2019

Korisni linkovi




preskoči na navigaciju